NuFFnAnG

BerCInta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Rabu, November 02, 2011

~MaJlis PerKahwiNan RazMan & Siti SalBIah~

Hik..hik...dah lamer br nak update ye....biasa la bz women sejak 2 menjak nie...
nie dpt idea terus nak update la ye...
Ader ke x der ke org baca awa nak mskkan jgk la ye...utk jd kenangan awa...

~MaJlis PerKahwiNan RazMan @ ALONG & Siti SalBIah~
24-09-2011

 kad ini awa copy dr fb pengantin lelaki...
kad nie mmg unik dan ada style t'sendiri la

tgh bc doa pun leh b'gambo la...hish2
Awa b'sama kanak2 rebina
Ngan Ika dia nie chef....
Kami yg cute2

AWA
 Angah kena dera jual aiskrim...

Atikah + YaNg

Di apit mamat2 perasan
Meja BeradaP
Adik dengan Alim
 Ngan pengantin pempuan

~ TahNiah ~

 Wan Cik dengan Yang...

Wajah2 awa b'sama mereka
 Mak pengantin lelaki pakai tudung Oren

**gambo kami yg byk..bkn gambo pengantin...
***nak minta ampun kat ALONG....awah copy gmbo kad tue x minta izin...x pe kan....

SeLaMaT PeNGanti Baru,

4 comments:

asiah_najihah berkata...

sis..sebijik la muke akak dgn adik akak yg tudung kelabu tue..hehe

mysarrasara berkata...

asiah : a'ha muka kami mmg sama....ada lg sorang adk akk lg la samer muka kami...

asiah_najihah berkata...

hehe...senang la..kalo ilang xsusah nak cari..hehe

mysarrasara berkata...

tue la...senang nak cr klu ilang...hik2...kdg2 mcm kembar pun ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...