NuFFnAnG

BerCInta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Rabu, Disember 08, 2010

My 1st GiveaWay - Hanya Untuk Kamu


~Awa join GA lg~
~nie kali ke-2 arap2 bertuah la kali nie~

jom ramai2 kita join GA nie

Hafirda
ZafirAH

Tarikh tutup penyertaan : 11 Januari 2011



4 comments:

izan_cute berkata...

salam dik,thanks sudi join..hmm tapi macam ada kurang kot,banner takde kat side bar tu then linkkan ok...akak dh refresh byk kali page adik,kot2 la akak yg tak nampak.adik tmbh k..thanks n gudlakr!~

PriNceSs berkata...

w'salam....
same2 kak....
sy dah buat dah banner tue link ke akk punya blog kan???tue yg dmaksudkan dgn (letak banner ini di sidebar dan linkkan ke blog)....
ke sy yg salah buat...

izan_cute berkata...

hehe...banner tu letak kat sidebar (bhgn tepi blog kiri atau kanan dan linkkan...) yg ada tu betol dah..cuma kena tmbh sikit je lg yer.. =D gudlak dear!~

PriNceSs berkata...

oh...mcm tue ye...he...he...nnt sy tmbh ye...t.q kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...