NuFFnAnG

BerCInta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Khamis, Julai 28, 2011

~AwA kembali dgn RESULT GA AwA~

Awa nak minta ampun dan maaf banyak2 ye sbb lambat  keluarkan keputusan GA nie...
harap2 d maafkan la....
Ada beberapa masalah yg x dpt awa nak elakkan...kita manusia hanya  boleh merancang kan????
Blog pun x update GA kwn2 pun x sempat nak join....arap2 lepas nie kehidupan awa lebih teratur la dan boleh update blog seperti biasa.... 

 Nie sblm no2. d potong...

setelah d potong2...

sebelum no2 d cabut

cabut undi kat opis...
kantoi sudah x buat keje...

~Nie la nombor2 insan yg bertuah~


Pemenang Pertama ialah :- no 4 -
  nanakimie - http://nanakimie.blogspot.com/

Pemenang Ke2 :- no 64 -
Asiah_Jahihah -http://jieha89.blogspot.com/

Pemenang Ke3 :-no 38 -
 Anim http://luvnabilndamia.blogspot.com/

Hadiah2 KHAS untuk yang lain akan dapat cenderahati dari AWA :-

i) Yg Pertama Join GA awa ialah :-
- K.izan dari    http://cubatrytest-putrimummy.blogspot.com/

ii) Pengikut ke 50 iaitu :-  
NURUL SI PIPI TEMBAM - http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/    

iii ) Pengikut ke 100 :- 
AYUNG - http://ayungmerapu.blogspot.com/

~TAHNIAH KEPADA YG~
BERJAYA

**sila e-mail kan alamat,nama dan no.tel pemenang d mysarrasara@gmail.com...

***nnt klu awa ada buat GA lg jangan pulak SERIK join pulak ye.....

Akhirnya.....

9 comments:

AYuNG berkata...

yeay...alhamdulillah, betuah kat sini..
sat lg ayung email naaa...:)

mysarrasara berkata...

Tahniah ayung...
tp maaf la lambat beno kaurkan result nie...

Nazayiena berkata...

tahniah pd pemenang.....

~izan~ berkata...

eh betul ke ni dik? siap ada hadiah khas...wahhhhhh...mekacih dik..ni rezeki menjelang ramadhan ni..Alhamdulillah...nnt akak email =)
tqvm dik!~

nanakimie berkata...

alhamdulillah..tq....t nana email yer:)

aNiM berkata...

salam,
Alhamdulillah..rezeki :)

saya dah email details.
tahniah kepada semua pemenang.

tq ye :)

NURUL SI PIPI TEMBAM berkata...

woah,tak sangka langsung sy antara yg bertuah dlm ga kak awa nih.. thanks ye :) sory lmbt emel

mysarrasara berkata...

k.izan :-akk saje srnk2...bg lg ramai yg suka baca blog awa nie...hik..hik...

nanakimie : Tahniah...rezeki menjelang ramadhan

anim :-Tahniah..terima kasih

Nurul :-same2

deqlis berkata...

tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...