NuFFnAnG

BerCInta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Selasa, Ogos 24, 2010

SEDEY sgt2


Salam....

Selamat Pagi....


Ari nie ari yg sedey bg idup awa....air mata duk mengalir je nie...

First ducument yg lawyer hntr awa x dpt2 lg...jenuh duk call courier tue...
hempeh betul jwpn dia....

nie post awa dlm FB....
"MANGKUK PUNYA AIRPAK EXPRESS....DARI ARI JUMAAT SAMPAI ARI NIE X SAMPAI2 LG MCM LA JAUH SGT DARI KAJANG KE MANJUNG...APER PUNYA COURIER LA...MENYUSAHKAN IDUP ORG JE.....NIE LG LEMBAP DARI POS EKSPRESS....."

~AWA cuba bersabar lg dgn tarik nafas perhalan2....b'istifar.....~
tenang la sikit dah....

Yg ke 2 pulak erm...Naper ader manusia yg leh tgk org lain senang....aje je nak potong jalan....nape keje org LELAKI org PEREMPUAN x leh buat ar????????????....

Aper perasaan korang ar klu dlm office korang semua nye lelaki AWA sorang je PEREMPUAN.....mula2 mmg la tension kan lamer2 mesti ok...tp klu nak buat keje kat luar nape AWA x leh ikut..........sbb awa perempuan SUSAH nak jaga.....
HELLO AWA bkn budak kecik lg....dah boleh jd istri org kot.....
siap main ugut2 lg klu awa pegi ader yg x nak pegi....
ADER AWA heran...."walaupun ati sakit la jgk" tp x kisah pun klu x g sbb dah tau jwpn nye....
tp x per la....pa pe yg berlaku ader hikmah nye....
hu...hu....


pic nie awa ambil dr blog hafirda....sory ye....mls nak cr gmbr lain....

2 comments:

izan_cute berkata...

ala dik,ciannyer...

sabar dik,dugaan bulan puasa..akak pun ada experience keje dgn semua lelaki.dulu time akak ketua IT department dik,anak2 buah akak semua lelaki...selalu mcm ada miss communication dik.mmg kena sabar sgt2...

takpe dik,ada la hikmah di sebalik semua tu..sbr yer..

PriNceSs berkata...

tue la kak...bulan2 pose nie byk sggh dugaan nye...

tue la kene kuat dan tabah tempuh dugaan nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...