NuFFnAnG

BerCInta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Rabu, Februari 03, 2010

Kuala Lumpur

Salam....

TO FRIM and KUALA LUMPUR (23.01.10) seharian

Pada 23.01.10 awa dgn abah,atan,manje dan yang g ke KEPONG ader kenduri kwn sedara belah mak....
kami g naik kete...he...he...Abah yg drive....mmg best kenduri kat dlm kawasan FRIM mmg best la pemandangan hijau je...
tp 1 je yg aku x suka sbb jem....blk dr kenduri kami ke K.L umah mak mentua angah...erm...
nak tgk anak sedara br la katakan...he...he...kami guna GPS tp separuh jln je...
last2 angah yg ambil kami....mmg best la...mak mentua angah masak mmg sedap t.q...dpt main dgn QASEH dan Naufal...erm...naufal mmg comel la...

Sampai ptg jgk la kami kat umah mak mentua angah...pas tue kami g KLCC angah bw jln2....jln2 je la tgk suasana K.L walaupun sbnrnya awa x brape suka nak g tempat yg ramai org tp best la jgk time tue...PAs kami g time square main kat situ...abis gak la duit awa he..he...tp nak mengembirakan hati adk2 awa x pe la bkorban nnt merajuk la plak...abah dgn angah duk kat luar jd pemerhati je la...

Mula2 kami main "SPINNING ORBIT" yg best nye dah x ramai org...so kami ber-4 je la yg main...awa menjerit sepuas-puas hati la....nak release tension kan...best jgk main tue...pas tue kami main "SPACE ATTACK" mase main nie mmg takut giler rase nak tcabut jantung...menjerit usah nak kata la...tp adk bongsu awa relex je la...mmg cool la dia tue...he...he...Awa dgn yg main "DIZZY IZZY" plak mase nie atan dgn manje jd pemerhati mgkn sbb masih tkejut main space attack kot...he...he...main nie lamer nye...awa turun2 je dah rasa pening kepala...adk bongsu aku ajk main lg...aku dah "surrender" dah la...x larat dah nak main...he...he...atan dgn manje pun same...rugi tue byr dah la RM 37.00 sorang...dah tue main sikit je...tp mmg x larat dah la kami tgk plak ader org main "DNA MIXER" lg la pening dan sakit awa....

Lastly, kami ambil keputusan nak blk la x tahan dah kepala awa btmbh sakit...mase nak blk tue...ok la la mase kuar je pintu kat parking awa dah muntah...uwek....mmg muntah boleh thn la...depe semua dah lari sbb depe mmg geli la...tp mmg lega la pas muntah...he...he...mmg manjadi kenangan sggh la...he...he...

Kami sampai umah kat cameron pkl 2.30 pg....erm...letihnye....

Sok nye awa dah kena blk manjung...isnin nak keje....

Kat manjung 2 hari gak la awa sakit kepala...mmgk awa x leh main kot pmainan cam tue...ari tue g fun fair pun blk sakit kepala...

he...he...ape2 pun mmg enjoy la....


Thanks
Family mantua angah,
Pak Cik,Mak Cik,Kak Hanum,Kak Ika,Kak Lea...
Naufal dan QASEH..
Semua la....







2 comments:

k.ana berkata...

erm...holidays..yang penting enjoy ur self

PriNceSs berkata...

betul...betul...t.q

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...