NuFFnAnG

BerCInta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jumaat, April 29, 2011

BerSiaran Dari Bandung,,,,,

Salam....
nIe bersiaran secara cepat ye....

ALLAMDULLILAH AWA SUDAH MAU PULANG KE MALAYSIA...
awa pergi bercuti ke BANDUNG...
4 hari 3 malam....
 kami pergi ber 3 shj...

Flight ke MALAYSIA pkl 1200 waktu di BANDUNG....

~SEMOGA SELAMAT SAMPAI KEMALYSIA DENGAN SENANG~
AMIN

*p/s : nnt awa citer kan secara t'perinci ye p'jalanan awa ke bandung nie....hik..hik....ada ke yg nak baca....


rindu nak makan makanan malaysia nie......


mmg best Sgt2,

Isnin, April 25, 2011

~CuTi~

SalAm...
Jika D Izinkan ALLAH S.W.T awa akn pergi bercuti... 
SelAma SemInGGU
Insyaallah kita jumpe blk 
~2/5/11~
~ExciTed~BerDebaR2~ tAkUT~ x sAbO~ 
semoga p'jalanan d permudahkan... 
SEMOGA SELAMAT PERGI & SELAMAT PULANG

Mood HaPPy,

Jumaat, April 22, 2011

TerLeraI Kasih

 TerLeraI sudaH KasiH aNtAra Kita

3 Tahun sudah berlalu...
dari zaman tamat sekolah menengah ~blajo kat Poli~ dah keje~
erm...ini kenangan dlm idup awa~

Tp Nie KenanGan Kisah sedey Yg berlaku dlm Idup aWa mmg sedey bila di ingatkan blk...
tp setiap yg b'laku ada Hikmah nye kan....
DIA pernah m'jd insan yg t'penting dlm hidup awa selama 5 thn.....
Thanks kerana pernah m'jadi sahabat, kawan, rakan, teman, boy friend Awa 1 maser dulu....
yg awa rase t'kilan  sbb dia x jemput maser kenduri kawen dia....mgkn x nak kecik kan hati saper2 kan...x pe la semua dah b'laku kan....Dia pun dah ada kehidupan sendiri....
Awa sentiasa doakan dia bahgia.....

ape2 pun awa ttp happy dgn kehidupan awa....
nie la asam garam kehidupan yg awa lalui.....


gmbar dr mr.google



Awa doakan dia sentiasa Bahgia Bersama Insan yg tersayang....

Khamis, April 21, 2011

SeLamaT TiNggal

Mula2 dengar lagu nie mmg sedey sgt2......
(video klip dia mmg best sgt2)
tp awa nie kan mmg penyedih....sll sgt nak nangis nye...baca novel,tgk drama sedey, tgk cite korea dgn citer cina pun leh nangis tmbh pulak tgk program BERSAMAMU mesti la awa nangis...x tau la apsal air mata awa nie murah sgt nak tumpah....
cam ner nak jd keras hati sikit ye???...bior susah sikit nak nangis....
dulu maser blajar awa x leh dgr lagu teman sejati...mesti mgalir nye air mata awa nie.....

tp kali nie awa ngalir kan air mata sbb sedey kena tggl....
hu..hu
nak tau pasal apa kena tggu n3 awa slps nie la....
Lirik Lagu Selamat Tinggal Zizan & Dina
Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Ok
Dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini

Mana janji
Mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan

Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi

Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini

Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku (usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku (jangan pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Kau cintaku yang kekal
Selamat tinggal

video

Selamat Tinggal Sayang,


SaYanG

SaYaNg....SayaNg....SaYaNG

Awa SayaNG ABAH,
Awa SayaNG MAK,
Awa SayaNG AKAK,
Awa SayaNG ANGAH,
Awa SayaNG EJOI,
Awa SayaNG ATAN,
Awa SayaNG MANJE,
Awa SayaNG YANG,

Awa SayaNG ALONG,
Awa SayaNG K.LIA,

Awa SayaNG AIMAN,
Awa SayaNG AKMAL DEBAB,
Awa SayaNG AMMAR,
Awa SayaNG QASEH,

Awa SayaNG sAngAT2
...Awa RinDu....


Awa SaYanG SeMua,

KuciNg & AnAk

SaLam....

nie video EN.SELAMAT BIN JAMJAM yang  bagi...
nie kucing belakang umah dia
kucing pun tahu sayang kan anak...
video nie elok tnjk kat manusia yg suka2 ati je nak buang anak kat tepi masjid, 
dkt tong sampah la itu la ini la...
tngk betapa kejam nye manusia....
dan betapa sayang nye KUCING kpd ANAK dia....
Menurut yg mengambil video nie...anak kucing tue sakit....
2 3 ari lps tue..anak kucing tue mati....
video 




Sedey rasa Ati,


*p/s :-   awa mmg takut dan geli dgn haiwan b'bulu nie...
raser nye dah lamer giler x pegang kucing...

 

Rabu, April 13, 2011

Voucher

Salam....
Buka e-mail ari isnin ari tue klu x salah...dpt e-mail dari TOTE-BOUTIQUE...muka senyum je...suker2 dpt adiah kan...he...he....saper2 nak beli barangan hasil dr handmade boleh layari 
 macam2 ada....cantik2 pulak tue.....





nie isi kandungan e-mail itu....

salam

Tahniah kerana menjadi salah seorang pemenang bagi BABY IBU Give away.

Dengan RM10 voucer anda boleh membeli product-product dari tote boutique.
Jika anda membeli product yg berharga lebih dari RM10 maka anda hendaklah
menambahkan nilai perbezaan pembelian tersebut. Kos penghantaran juga di
tanggung oleh pembeli.

Antara product-product yang di tawarkan oleh Tote Boutique adalah

-       Long wallet RM40

-       Card wallet RM20

-       Passport sleeve RM25-30

-       Small wallet RM35

-       Coin Purse RM10

Kos penghantaran pula adalah RM6 (bg semenanjung) dan RM8 (Sabah Sarawak)

Bg item yg kecil pula seperti coin purse dan card wallet anda boleh
menggunakan Pos xpress namun risiko kehilangnan parcel si tanggung oleh
pembeli.


Jikan terdapat sebarang pertanyaan boleh email saya semula

Ikhlas

Cik as
--
TOTE BOUTIQUE
Aspalila Abd Majid
*
*
*
~AwA mengambil keputusan utk membeli Passport sleeve memandangkan AwA dah ada pasport....hik...hik...x sabo nak dpt~
mesti cantik kan....

*
*
*
Muka Senyum Happy,

Selasa, April 12, 2011

PiLiHan Raya

Salam,
SeLamaT bertemu kembali
MeMandang kan kisah PILIHAN RAYA SERAWAK dah kecoh sana sini...
AwA pun nak share la....
Awa dah daftar mengundi pada 5-8-10 thn lps...(punya lama dah) tp br nie br2 check kat on9 kuar la status pendaftaran dah b'jaya.....
agak2 bl la nak g mengundi....first time dlm idup nie...kah...kah...
kepada sesiap yg x daftar lg....sila2 la g daftar ye...jalankan tanggungjawab anda.....

Maser Lps daftar dpt borang nie
Nie la hasilnye lps Check kat On9



SaLaM saYanG dr AwA,

Rabu, April 06, 2011

~aWaN NaNo~


Lirik Awan Nano – Hafiz AF7

Lihat ke arah sana
Serakan warna dan berarakan
Awan
Pabila terik panas
Segera hadirnya memayungi diri
Pabila kau dahaga
Sesegera turun hujan melimpahkan kasihnya
Pabila kau katakan
Akulah awan itu yang kau mahu
Begitulah awan nano
Setia melindungi diri
Tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu
Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu
Kasihnya
Kasih tiada banding
Setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Awan kekasih sebenarmu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu
Lihat diriku ini
Yang sesekali pernah kau bagaikan awan
Sehingga tak mungkin terlupa
Berikan belas sedari dulu
Sehingga tak mungkin termampu saksi
Setitis pun air matamu kasihku
Sehingga kau katakan
Akulah awan itu yang kau rindu
Akulah awanmu yang sedia
Melindungi dirimu tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu
Akulah awanmu yang sering kau rindu
Dan tak terduga hadirmu walau tak tercapai jejarimu
Kasihku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu
Begitulah awan nano
Setia melindungi diri tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu
Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu
Kasihku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

AwA suka LaGu nie....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...